Zgibanka ZORA

Novica,

Zaključek javne obravnave Programskih smernic in 5-letnega plana razvoja programa ZORA


Spoštovani izvajalci programa ZORA,

Zbiranje predlogov za izboljšavo Programskih smernic ZORA in načrta razvoja programa ZORA za naslednjih pet let je zaključeno. Zahvaljujemo se vsem, ki ste posredovali predloge. Vse predloge in vprašanja smo objavili na naši spletni strani, ogledate si jih lahko v razdelku Projekt priprave programskih smernic ZORA in Planiranje razvoja programa ZORA

Predloge za izboljšavo programskih smernic bomo pregledali čez poletje, jeseni naredili končno redakcijo smernic ter jih predstavili na 11. Zorinem dnevu. Plan razvoja programa ZORA bomo konkretizirali jeseni, v širšem dialogu z izvajalci programa ZORA, ko bomo tudi naredili akcijski načrt in oblikovali delovno skupino za presojo spremembe presejalne politike. Med drugim bomo sklicali 2. sestanek vodij vseh citoloških laboratorijev v Sloveniji, na katerem bomo pregledali predloge in vprašanja, ki smo jih prejeli na področju citopatologije, ter se dogovorili kako naprej.

Hvala vsem izvajalcem, ki ste pripomogli k nemotenemu izvajanju programa ZORA v času pandemije. Ostanimo zdravi še naprej. 
 


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava