Zgibanka ZORA

Novica,

Prvi izobraževalni dan programa ZORA z mednarodno udeležbo


Spoštovani,

žal so vsa prosta mesta na Prvem izobraževalnem dnevu ZORA z mednarodno udeležbo že zasedena, zato prijava ni več mogoča. Glede na veliko zanimanje bomo v prihodnje povečali število prostih mest. Drugi izobraževalni dan bo potekal predvidoma v začetku leta 2011.

Spoštovana sodelavka, spoštovani sodelavec državnega programa ZORA,

nosilec državnega programa ZORA, Onkološki inštitut Ljubljana, organizira v letošnjem letu Prvi izobraževalni dan programa ZORA z mednarodno udeležbo. Gre za prvo tovrstno srečanje, ki bo predvidoma potekalo enkrat letno in je namenjeno vsem, ki sodelujemo v programu ZORA, tako ginekologom kot njihovim medicinskim sestram, citologom in presejalcem ter patologom, epidemiologom in drugim.

Letošnje srečanje bo potekalo

9. aprila 2010

v Jakopičevi dvorani ZZZS na Miklošičevi 24 v Ljubljani.

Namenjeno je pregledu našega skupnega uspeha v prvih šestih letih delovanja državnega programa, predstavljene bodo nekatere novosti s področja citologije, patologije in ginekologije, priložnosti pa bo dovolj tudi za pogovor o še ne rešenih problemih. Kolegi bodo predstavili zanimive primere iz svoje prakse, primerjali bomo lahko izkušnje z različnih koncev Slovenije. Gostili bomo priznanega finskega profesorja, ki bo med drugim vodil krajšo interaktivno citološko-kolposkopsko delavnico.

Več informacij in program srečanja lahko preberete tu.


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava