Za stroko

Izobraževanja

PROGRAM

GRADIVA S PREDAVANJ

 

Prvi izobraževalni dan programa ZORA z mednarodno udeležbo

9. april 2010

Jakopičeva dvorana ZZZS, Miklošičeva 24, Ljubljana.

Kotizacije ni.

Prijave so zaključene.

Postopek za pridobitev kreditnih točk za zdravnike je v teku.

 

VABILO

Spoštovana sodelavka, spoštovani sodelavec,

vabimo vas na Prvi izobraževalni dan programa ZORA z mednarodno udeležbo, ki bo potekal 9. aprila 2010 v Jakopičevi dvorani ZZZS, Miklošičeva 24, Ljubljana. Srečali se bomo sodelavci programa ZORA različnih strok, tako ginekologi in medicinske sestre kot citologi, presejalci, patologi, epidemiologi in drugi. Pregledali bomo naše skupne uspehe v prvih šestih letih delovanja državnega programa ter predstavili nekatere novosti s področja citologije, patologije in ginekologije, priložnosti pa bo dovolj tudi za pogovor o še ne rešenih problemih. Kolegi bodo predstavili zanimive primere iz svoje prakse, primerjali bomo lahko izkušnje z različnih koncev Slovenije. Gostili bomo priznanega finskega profesorja, ki bo med drugim vodil krajšo interaktivno citološko-kolposkopsko delavnico.

Vabljeni k udeležbi in sodelovanju!

Prijavite se lahko s prijavnico, ki ste jo dobili po pošti ali preko spletne prijavnice. Prosimo, da se prijavite le, če se boste srečanja zagotovo udeležili, saj je število mest omejeno. Ginekologi, na srečanje so povabljene tudi vaše medicinske sestre. Seveda tudi njih prosimo, da se prijavijo.

Zadnji rok za prijavo je 25. marec 2010.
Kotizacije ni. Postopek za pridobitev kreditnih točk za zdravnike je v teku.

Morebitne dodatne informacije dobite pri gospe Mojci Florjančič. Pišite ji na e-naslov zora@remove-this.onko-i.si ali pa jo pokličite po telefonu 01/587-95-76.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

prof. dr. Maja Primic Žakelj, dr. med.
vodja državnega programa ZORA

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava