Zgibanka ZORA

Novica,

Delavnice diagnostične citologije in patologije materničnega vratu / Diagnostic cytology and pathology of uterine cervix workshops


Spoštovani,

Dne 20. in 21. maja 2016 bodo na Inštitutu za patologijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani potekale intenzivne interaktivne Delavnice diagnostične citologije in patologije materničnega vratu / Diagnostic cytology and pathology of uterine cervix workshops, ki so namenjene presejalcem, citopatologom in patologom (tudi specializantom). Delavnice bodo potekale v angleškem jeziku, vodili jih bodo priznani strokovnjaki iz Agencije za rak Britanske Kolumbije (British Columbia Cancer Agency, BCCA), iz Vancouvra v Kanadi: dr. Malcolm Hayes, dr. Jasenka Matisic in ga. Brenda Smith.

Delavnice bodo potekale v okviru programa ZORA, v so-organizaciji z Onkološkim inštitutom Ljubljana, Sekcijo za citopatologijo, Združenjem za patologijo in sodno medicino in Inštitutom za patologijo Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.

V programu ZORA stremimo k stalnemu izboljševanju kakovosti na področju ginekološke citopatologije in patologije, zato vsem presejalcem, citopatologom in patologom, ki pregledujejo vzorce materničnega vratu v okviru programa ZORA, priporočamo udeležbo na delavnicah. Število mest je omejeno na 50 udeležencev dnevno. Zadnji rok za prijavo je 16. maj 2016 oziroma do zapolnitve mest. Če bo prijav preveč, bodo v petek imeli prednost citopatologi in presejalci, v soboto pa patologi. Postopek za pridobitev kreditnih točk za zdravnike je v teku. Kotizacije ni.

Pomembne informacije:
VABILO
PROGRAM
E-PRIJAVNICA

VEČ INFORMACIJ

Za vse dodatne informacije nas brez oklevanja pokličite na 01/5879-576 ali nam pišite na e-naslov zora@remove-this.onko-i.si.


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava