Zgibanka ZORA

Novica,

Vodja državnega programa ZORA prejemnica priznanja akcije Moj zdravnik 2022


Vodja državnega programa ZORA in predsednica Zveze društev za boj proti raku, doc. dr. Urška Ivanuš, dr. med., specialistka javnega zdravja, je prejela priznanje akcije Moj zdravnik. Revija Viva podeljuje priznanja zdravnikom v različnih kategorijah na podlagi oddanih glasov že 26. leto. 

Doc. dr. Urška Ivanuš je prejela priznanje v kategoriji Moj specialist 2022. Letos je prvič v tej kategoriji priznanje prejela zdravnica s področja javnega zdravja. Verjamemo, da je s svojo delavnostjo, strokovnostjo, optimizmom in prijaznostjo prepričala vse, ki so ji podelili svoj glas.

Po mnenju nagrajenke sistem brez prijaznosti ne deluje: »Če bi bili zdravstveni delavci in sploh vsi ljudje bolj prijazni, bi zdravstveni sistem veliko bolje deloval – s tem mislim na organizacijo in tudi na odnose v zdravstvu. Življenje bi bilo veliko lepše, če bi se vsak posameznik vsak dan vprašal, kaj lahko dobrega naredi zase in za druge.« Celoten intervju z nagrajenko je dosegljiv TUKAJ

Vsi sodelavci državnega programa ZORA iskreno čestitamo vodji programa ZORA ob prejemu posebnega priznanja!

Iskrene čestitke tudi asistentu Domnu Ribnikarju, dr. med., specialistu internistične onkologije na Onkološkem inštitutu Ljubljana, ki je prejel priznanje za srčno, strokovno in sočutno delo v kategoriji Moj onkolog 2022.

Častni pokrovitelj akcije Moj zdravnik je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. 

doc. dr. Urška Ivanuš in dr. Tanja Španič, predsednica Združenja Europa Donna Slovenija in predsednica Evropske zveze za raka dojk – Europa Donna

Prejemniki priznanj Moj zdravnik 2022


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava