Zgibanka ZORA

Novica,

Vodja državnega programa ZORA na slavnostnem sprejemu v Predsedniški palači ob zaključku akcije Moj zdravnik 2022


Ob zaključku akcije Moj zdravnik 2022 je predsednik Pahor, častni pokrovitelj akcije, v Predsedniški palači priredil slavnostni sprejem za prejemnike priznanja. Med prejemniki častnega naziva je tudi vodja državnega programa doc. dr. Urška Ivanuš, specialistka javnega zdravja, ki je prejela naziv Moja specialistka 2022. Letos je prvič v tej kategoriji priznanje prejela zdravnica s področja javnega zdravja.

Predsednik Pahor je poudaril, da je to »pravzaprav edino priznanje, ki ga zdravniki prejmete od svojih pacientov in zato je teža tega priznanja toliko večja,« in dodal, da je poslanstvo zdravnic in zdravnikov nenadomestljivo, zato jim moramo nameniti ustrezno pozornost, tudi zato, ker niso odgovorni za probleme, ki jih povzroča organizacija zdravstva.

Vseslovenska akcija Moj zdravnik je letos potekala šestindvajsetič. Sodelujoči so izbirali najsrčnejše zdravnice in zdravnike in jim s tem izkazali hvaležnost za njihovo požrtvovalno delo.

Vsi sodelavci programa ZORA iskreno čestitamo vodji našega programa ob prejemu častnega naziva. Verjamemo, da je s svojo delavnostjo, strokovnostjo, optimizmom in prijaznostjo prepričala vse, ki so ji podelili svoj glas.

Čestitamo vsem dobitnikom priznanj, iskreno čestitamo tudi asistentu Domnu Ribnikarju, dr. med., specialistu internistične onkologije na Onkološkem inštitutu Ljubljana, ki je prejel priznanje za srčno, strokovno in sočutno delo v kategoriji Moj onkolog 2022.

Celoten dogodek si lahko ogledate TU.

Udeleženci slavnostnega sprejema

Nagovor predsednika Pahorja

Dobitniki priznanja Moj zdravnik 2022


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava