Zgibanka ZORA

Novica,

Promocija državnih presejalnih programov ZORA, DORA in Svit na 52. sejmu Narava-zdravje


Na stojnicah 52. sejma Narava-zdravje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani smo se med 9.-11.9.2022, obiskovalcem predstavljali tudi programi ZORA, DORA in Svit. Na sejmu so se zvrstile razne aktivnosti s področja zdravega načina življenja, ekološke tematike, poudarek pa je bil tudi na ozaveščanju o raznolikosti in celovitosti narave, ki neposredno vpliva na človekov vsakdan.

Obiskovalci so poleg številnih aktivnosti tako za odrasle kot za otroke obiskali tudi našo stojnico, kjer smo predstavljali državne presejalne programe za raka materničnega vratu, raka dojk ter raka debelega črevesja. Na voljo smo jim bili za vprašanja o presejalnih programih in temah, ki so povezane s preprečevanjem nastanka raka. Povečano je bilo predvsem zanimanje glede samega virusa HPV, poteka okužbe, preventive in pa cepljenja.

Veseli nas, da smo lahko tudi mi sooblikovali pester program sejma in s svojim znanjem in izkušnjami pripomogli k promociji presejalnega programa in ozaveščanju posameznika o pomenu zdravja.


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava