Zgibanka ZORA

Novica,

Osnutek vabila na kontrolni pregled ZORA in navodil za vabljenje


V sodelovanju z dr. Urško Gašper Oblak in manjšo skupino kolegov ginekologov in medicinskih sester smo prenovili navodila za vabljenje in pripravili enotno obvestilo za kontrolni pregled po patološkem izvidu. Oba osnutka sta bila predstavljena na 3. izobraževalnem dnevu programa ZORA aprila letos na Brdu pri Kranju, v uporabo pa bosta predvidoma stopila v letu 2013.

Vljudno vas vabimo, da oba osnutka pregledate in nam do 26. novembra 2012 sporočite konkretne predloge za izboljšavo. Na prošnjo nekaterih ginekologov smo rok za pregled s predvidenih dveh tednov podaljšali na en mesec.

Predloge pošljite na:

  • uradni e-naslov programa zora@remove-this.onko-i.si
  • ali po pošti na Onkološki inštitut Ljubljana, DP ZORA, Zaloška 2, 1000 Ljubljana.

Dokumenta sta dostopna tu:
Osnutek vabila na kontrolne preglede ZORA in posodobljenih navodil za vabljenje žensk v program ZORA in na strani "ZA STROKO", podstrani "Strokovna priporočila in smernice".

Vsem, ki so prispevali k nastanku obeh dokumentov se prav lepo zahvaljujemo in si želimo, da bosta dokumenta z vašo nadaljnjo pomočjo še boljša.

Prijazen pozdrav! Dokumenta smo 26.11.2012 kot dogovorjeno umaknili s spletne strani. Po pregledu prejetih predlogov za izboljšavo bomo dokument nadgradili in ga poslali v potrditev Ministrstvu za zdravje RS in Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Po potrditvi bomo vabilo vključili v DP ZORA, predvidoma v letu 2013. Natančne informacije in navodila bodo objavljena na spletni strani programa, vsi ginekološki timi pa boste pravočasno prejeli tudi pisna navodila.


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava