Zgibanka ZORA

Novica,

Delavnica z dr. Megan Smith


V okviru 7. izobraževalnega dne programa ZORA, bo dan kasneje, v četrtek, 18. maja, od 12.00–17.00, v predavalnici Onkološkega inštituta Ljubljana potekala delavnica z dr. Megan Smith, sodelavko avstralske strokovne skupine, ki je pripravila načrt za uvedbo cepljenja proti HPV in prenovo presejalnega programa za raka materničnega vratu v Avstraliji. Na delavnici bomo poglobljeno razpravljali tako o strokovnih kot organizacijskih vprašanjih, s katerimi so se srečevali Avstralci pri prenovi presejalne politike.

Pomembne informacije o delavnici:

  • Potekala bo v angleškem jeziku. 
  • Priporočamo, da se pred delavnico udeležite tudi 7. Zorinega dne, ki bo potekal 17. maja 2017 na Brdu pri Kranju; dodatne informacije in prijave najdete na povezavi.
  • Če želite, nam lahko posredujete vaša vprašanja vnaprej – preposlali jih bomo Megan, da se bo lahko nanje vnaprej pripravila.
  • Registracija za zdravnike bo elektronske, zato vas prosimo, da na delavnico prinesete člansko izkaznico Zdravniške zbornice.
  • Potrdila o udeležbi bodo elektronska, prejeli jih boste na e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.
  • Zadnji rok za prijavo je petek 12. 5. 2017. Prijavite se lahko tudi, če za delavnico niste prejeli posebnega vabila. Prijave na delavnico zbiramo ločeno od prijav na 7. Zorin dan, zainteresirani nas kontaktirajte prek elektronske pošte: zora@remove-this.onko-i.si (v e-sporočilo napišite tudi ime in priimek, delovno ustanovo in vaš e-naslov).

Povezave:


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava