Zgibanka ZORA

Novica,

7. izobraževalni dan DP ZORA – ZORA 2017


7. izobraževalni dan programa Zora bo v sredo, 17. maja 2017, v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Srečanje organizirata Onkološki inštitut Ljubljana (nosilec DP ZORA) in Ministrstvo za zdravje RS.

Glavni temi letošnjega Zorinega dne bosta projekt presoje presejalne politike DP ZORA in projekt prenove informacijskega sistema DP ZORA:

  • Predstavili bomo strokovna izhodišča na podlagi katerih se bomo tudi v Sloveniji v prihodnjih letih odločali o morebitni spremembi presejalne sheme. Iz tujine smo letos povabili dr. Megan Smith, sodelavko avstralske strokovne skupine, ki je sodelovala pri prenovi  presejalnega programa za raka materničnega vratu v Avstraliji. Govorila bo o delovanju prenovljenega programa in o tem, kako seznanjajo javnost s spremembami.
  • Predstavili bomo sedanji presejalni register DP ZORA, koncept in tehnične rešitve prenovljenega sistema z novimi funkcionalnostmi ter časovnico prenove z vključevanjem izvajalcev v projekt prenove.

Letos bomo uvedli elektronsko registracijo za zdravnike, zato vas prosimo, da ob registraciji pripravite člansko izkaznico Zdravniške zbornice. Druga novost bodo elektronska potrdila, ki jih boste vsi udeleženci prejeli na elektronski naslov, ki ga boste napisali na prijavnico.

Prijavite se lahko prek spletne prijavnice. Prosimo, da se prijavite le, če se boste srečanja zagotovo udeležili. Zadnji rok za prijavo je 5. maj 2017. Kotizacije ni. Postopek za pridobitev kreditnih točk za zdravnike in medicinske sestre je v teku.

Priloge:


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava