Zgibanka ZORA

Novica,

Izšla je informativna knjižica o HPV za ženske


Z veseljem sporočamo, da smo v programu ZORA pripravili informativno knjižico za ženske z naslovom »Kaj morate vedeti o HPV?«.

Knjižica je namenjena splošni populaciji, predvsem ženskam, ki potrebujejo redne presejalne preglede ZORA in tistim, ki želijo več informacij o cepljenju proti HPV. S knjižico želimo razširiti čim več uporabnih in točnih informacij o:

  • okužbah s HPV,
  • boleznih, povezanimi z okužbami s HPV in
  • možnostih preprečevanja s HPV-povezanih okužb in bolezni.

Knjižico smo sodelavcem programa ZORA predstavili na 7. izobraževalnem dnevu programa ZORA, ki je potekal 17. maja 2017 na Brdu pri Kranju, dostopna pa je tudi na naši spletni strani. V kratkem jo bodo po pošti prejele vse ginekološke ambulante, na voljo pa bo tudi v različnih zdravstvenih ustanovah po Sloveniji v brošurnikih, poleg plakata ZORA in informativne knjižice o programu ZORA. 

Vsebino knjižice so pripravili strokovnjaki s področja ginekologije, patološke in molekularne diagnostike in javnega zdravja, ki sodelujejo v državnem programu ZORA – iskrena hvala doc. dr. Nini Jančar, prof. dr. Špeli Smrkolj, prof. dr. Mariu Poljaku, prof. dr. Veroniki Kloboves Prevodnik, prof. dr. Srdjanu Novakoviću, dr. Ani Pogačnik, dr. Maji Primic Žakelj in Urški Ivanuš!

Za vse dodatne informacije nas brez oklevanja pokličite po telefonu na 01/5879−575 ali nam pišite na zora@remove-this.onko-i.si.

Prenosi:


Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava