Za stroko

Izobraževanja

Diagnostika predrakavih in rakavih sprememb materničnega vratu v vzorcih tekočinske citologije BD SurePath

VABILO
PROGRAM
PRIJAVA

Organizator: DP ZORA, Onkološki inštitut Ljubljana
Strokovni odbor: Veronika Kloboves Prevodnik, Margareta Strojan Fležar, Ana Pogačnik, Urška Ivanuš, Alenka Repše Fokter, Vivijana Snoj
Organizacijski odbor: Mojca Florjančič, Jerneja Varl, Veronika Kloboves Prevodnik, Urška Ivanuš, Tine Jerman, Mojca Poženel, Blaž Podobnik

Brez kotizacije, postopek za pridobitev kreditnih točk za zdravnike je v teku.

 

Enodnevna učna delavnica Diagnostika predrakavih in rakavih sprememb materničnega vratu v vzorcih tekočinske citologije BD SurePath bo predvidoma potekala v sredo, 30. septembra in četrtek, 1. oktobra 2020 v hotelu Radisson Blu Plaza Hotel v Ljubljani. Prosimo vas, da se zaradi lažje organizacije na delavnico prijavite do 23. septembra 2020 preko spletne prijavnice. Udeležence iz istega laboratorija prosimo, da se enakomerno prijavite na oba termina.

Tudi tokrat bo delavnica potekala v okviru Pilotne raziskave za umestitev tekočinske citologije v državni presejalni program ZORA. Na delavnici bomo nadgradili znanje, ki ste ga pridobili na prvi tovrstni delavnici dne 17. septembra 2019 na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Po delavnici bomo s sedeža programa ZORA na Onkološkem inštitutu Ljubljana v vse slovenske citopatološke laboratorije po dogovorjeni časovnici v ocenjevanje poslali prvi set preparatov, pripravljen iz tekočinskih vzorcev slovenskih žensk.

Morebitne dodatne informacije o delavnici dobite pri Mojci Florjančič. Pišite ji na e-naslov zora@remove-this.onko-i.si ali pa jo pokličite po telefonu 01/587-95-76. 
 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava